Familiefotograaf Dordrecht

Vrienden en familie

Wil je op de foto met je geliefde, familie of met je beste vrienden? Ik leg jullie vriendschap of familieband graag vast in grappige, spontane en intieme foto's. We kiezen samen een geschikte locatie die bij jullie past. De datum wordt na overleg vastgezet. 

Tijdens de fotoshoot die ongeveer 1 uur duurt, maken we groepsfoto's en is het ook mogelijk om een aantal portretten per persoon te maken. Jullie kunnen je wensen van tevoren aangeven en ik kan jullie tips geven over kledingkeuze en de locatie. 

Na de fotoshoot ontvang je binnen 21 dagen minimaal 20 zorgvuldig bewerkte foto's in een persoonlijke online gallery en via WeTransfer. In het hoogseizoen (mei - september) kan deze levertijd afwijken.

Interesse? Neem hier contact op of stuur een e-mail naar claudiaverloop@gmail.com

Investering tot 4 personen: €249,- inclusief btw, exclusief reiskosten. 

Extra persoon: €10,-

Verliefd

Een fotoshoot waarbij jullie liefde in het middelpunt staat.

 

We gaan samen op zoek naar de perfecte locatie die bij jullie past. Dit kan ergens in de natuur zijn, in de stad, of op een mooie binnenlocatie. Ik maak geen gebruik van een studio, want ik geloof in de kracht van de juiste locatie die bij je past. We plannen samen een datum waarop de fotoshoot plaatsvindt. De shoot duurt ongeveer een 1 uur.

 

Na de fotoshoot ontvangen jullie binnen 21 dagen minimaal 20 zorgvuldig uitgezochte, diverse foto's. Het is mogelijk om foto's bij te bestellen. Deze ontvang je in een persoonlijke online gallery en via WeTransfer. In het hoogseizoen (mei - september) kan deze levertijd afwijken

Houden jullie er niet van om op de foto te staan? Geen probleem! We nemen alle tijd die nodig is en ik stel jullie tijdens het fotograferen op jullie gemak. Ik geef aanwijzingen wanneer dat nodig is. Zo zorgen we samen voor het mooiste resultaat.

Voor meer info kun je hier contact opnemen of een e-mail sturen naar claudiaverloop@gmail.com

Investering: €249,- inclusief btw, exclusief reiskosten.

 

Loveshoot Dordrecht