Claudia Verloop Fotografie - Marlien web-1.jpg

Herfst mini shoots

Samen de herfst vieren tijdens de herfst mini shoots op zaterdag 23 oktober in het Wantijpark in Dordrecht.

Herfst mini shoots

Samen de herfst vieren

Hee natuurliefhebber! Ben jij ook zo dol op de herfst? Ik wel. De prachtige kleuren van de bladeren, de gezelligheid en knusse truien en sjaals. Om de herfst te vieren organiseer ik mini shoots op 23 oktober 2021 in het Wantijpark in Dordrecht.

Je bent super welkom!

Claudia Verloop Fotografie - José-7.jpg

Waar - Wantijpark in Dordrecht

Wanneer - zaterdag 23 oktober. In de webshop kun je je tijdslot reserveren. 

Wat - Een fotoshoot van jou alleen, of met je partner/gezin/vriendin/oma. Wat jij wil! De mini shoots zijn bedoeld voor groepen van maximaal 4 personen. Je krijgt een fotoshoot van 20 minuten. Tijdens de shoot vieren we de herfst. Dus we zoeken de mooiste 'herfstachtige' plekjes op en jij mag er natuurlijk ook op 'z'n herfsts' uitzien. Zorg ervoor dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent op de locatie.

Na de fotoshoot ontvang je binnen een maand een online galerij in je mailbox. Daaruit mag je zelf tien foto's uitkiezen. Uiteraard is het ook mogelijk om foto's bij te bestellen. Optioneel kun je ook kiezen voor een mini album. 

Investering - €119,- per ticket

Voor wie?

Voor natuurliefhebbers die de herfst willen vieren door op de foto te gaan in het mooie Wantijpark.

 

Let er wel op dat er beperkt plek is, dus wacht niet te lang met het reserveren van jouw fotoshoot. Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje naar claudiaverloop@gmail.com

FAQ

Wat als het regent?

Dan verzet ik zo mogelijk de mini shoots. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je de betaling terug. Als er een beetje regen valt, trekken we de regenjas en laarzen aan!

- Is de locatie in Dordrecht goed bereikbaar?

Ja! Je kunt er makkelijk met de auto komen en voor het park gratis parkeren. Met het ov kun je met een ov fiets komen, of gebruik maken van een stadsbus.

- Wat mag ik met de foto's doen?

Je mag foto's gebruiken op jouw social media en je mag ze in privésfeer afdrukken. Deze foto's mag je uiteraard niet verkopen aan een derde, of commercieel laten gebruiken door andere partijen. Hiervoor moet je toestemming vragen aan Claudia Verloop Fotografie.

- Krijg ik mijn geld terug als ik afzeg?

Nee, maar je mag je ticket uiteraard wel zelf doorverkopen. Lukt dit niet, dan wordt je ticket omgezet in tegoed dat je kunt gebruiken bij het boeken van een fotoshoot bij Claudia Verloop Fotografie.

Claudia Verloop Fotografie - Marlien web-5.jpg