Claudia Verloop

Beeldmaker die geïnspireerd wordt door de schoonheid van het leven en de natuur // Coach

- Fotografie voor intieme bruiloften en de liefde -

- Coaching voor startende fotografen -

- Sparren over Instagram -

- Portretten en beeldbanken voor ondernemers -

- Workshops en fotografie tussen de (droog)bloemen -

Claudia Verloop Fotografie - pluktuin-6.
Claudia Verloop Fotografie - pluktuin ex
Claudia Verloop Fotografie - Niels-Anne-
"Fotograferen doe ik echt met mijn hart, doordat het eigenlijk altijd al een lievelingshobby is geweest die me meer van de wereld en van mensen liet zien bij iedere klik van de camera."
REVIEWS
Rick & Lianne

"Claudia viel ons op door de mooie foto's die ze had gemaakt van de bruiloft van een oud-klasgenootje. En mooie foto's kan ze zeker maken. We zijn heel erg blij met het resultaat van onze bruidsreportage!

 

Ze was super relaxt op de dag, en heeft vanaf de achtergrond mooie spontane foto's gemaakt van ons en onze gasten.

 

Ook bracht ze iedereen op een leuke - en niet onbelangrijk - snelle manier bij elkaar voor de groepsfoto's. Nogmaals superbedankt!"

Koen & Anne

"Claudia is lief, vriendelijk, geduldig en heeft soms net een andere kijk op foto’s. Dit maakt dat ze hele mooie, eigenzinnige reportages heeft die goed aansluiten! Claudia heeft fantastisch mooie foto’s op onze trouwdag gemaakt waar we nog heel lang van gaan genieten!"

Sandra

"Op 27 januari heeft Claudia het aangedurfd om foto's van mij te maken. Ik vond het zelf erg spannend, sta liever aan de andere kant van de camera, maar Claudia wist me al snel op mijn gemak te stellen. We hebben ruim de tijd genomen, waardoor ik het ook steeds leuker begon te vinden.
Al op de maandag erna kreeg ik de foto's in mijn mailbox, supersnel dus! Ook dit vond ik weer erg moeilijk om te bekijken, maar Claudia heeft fantastische foto's gemaakt, ik ben er erg blij mee. Meteen mijn social media aangepast met echt mooie foto's en binnenkort ook op mijn website te zien! Dankjewel Claudia!"

Claudia Verloop Fotografie - Zelfportret
OVER CLAUDIA

"Ik ben op zoek naar mogelijkheden om te groeien en om nieuwe kansen te vinden: dus verliefde stelletjes, mooie berglandschappen, gezellige families, prachtige gezichten, sneeuwvlokken, een zonsondergang of de oranje kleur van herfstbladeren. Deze momenten deel ik heel graag met je in mijn foto’s."

  • Claudia Verloop Facebook
  • Claudia Verloop Pinterest
  • Claudia Verloop Instagram

Kennismaken met een kop thee erbij?

© 2020 by Claudia Verloop

claudiaverloop@gmail.com

Dordrecht, The Netherlands