Informatie albums

Album 03.JPG

Gratis mini album

Bij het boeken van een bruiloft ontvangen jullie een gratis mini album van 15x 15 cm. Hierin verwerk ik op twaalf pagina's een aantal hoogtepunten van jullie dag.

Zo heb je en klein overzicht van de bruiloft die je aan familie of vrienden kunt laten zien. Wil je een extra mini album voor je ouders? Dat kan natuurlijk ook! Vraag hierom bij het kennismakingsgesprek.

Groot album

 

Bij het boeken van een bruiloft ontvangen jullie een gratis mini album van 15x 15 cm, maar je kunt updaten naar een groot album.

Je kunt kiezen voor een album van 30x30 cm met 24 pagina's vanaf €200,-. Dit is een prachtig album met een linnen cover en dik, fine art papier. Jullie foto's komen mooi tot hun recht en er is ruimte voor jullie hele verhaal.

Willen jullie een dikker boek? Dan kan! Voor €4,50 zit er een extra spread in het album. Tijdens het kennismakingsgesprek overleggen we over jullie wensen voor het album. Als fotograaf stel ik het album samen, maar jullie mogen (als jullie dat willen) natuurlijk meekijken met de selectie.

Extra opties:

Lasertekst op de voorkant: €15,-

Upgrade naar leren cover: €10,-

Bewaarbox: €15,-

Album 01.JPG
Album 04.JPG

Cover opties

Ieder bruidspaar heeft andere wensen en daarom kunnen jullie de kleur en het materiaal van de cover zelf kiezen.

Hieronder vinden jullie de verschillende opties. Bij het kennismakingsgesprek neem ik een demo album mee waarbij jullie kunnen zien hoe een linnen cover eruit komt te zien. Daarnaast is het mogelijk om jullie namen, voorletter of de datum van jullie trouwdag op de voorkant te laten afdrukken in laserprint. Dit kost €15,- extra.

En welke mijn favoriet is? Linnen donkergroen! Deze kleur past bij mijn stijl en groen is sowieso mijn favoriete kleur, omdat het de kleur van natuur is.

Kleuren opties.png