Over Claudia Verloop Fotografie

Fotograferen is iets heel bijzonders. Een moment wordt vastgelegd en voor altijd bewaard.

Al sinds mijn jonge tienerjaren begon ik deze momenten te ontdekken. Tijdens vakanties, op verjaardagen of gewoon terwijl ik de hond uitliet. Door heel veel om me heen te kijken, begon ik steeds meer van dit soort momenten te zien. Eigenlijk was het vanzelfsprekend dat dit zou gebeuren, omdat ik altijd op zoek ben naar iets om te fotograferen. Ik noem het zelf ‘in foto’s kijken’.

 

De foto’s deelde ik op social media en zo doende werd ik gevraagd om een bruiloft te fotograferen. Deze kans heeft een hele mooie, unieke wereld voor me geopend waarin ik al zoveel heb gezien en geleerd. Fotograferen doe ik echt met mijn hart, doordat het eigenlijk altijd al een lievelingshobby is geweest die me meer van de wereld en van mensen liet zien. Ik geniet ervan en voel passie voor het vak.

 

Dat motiveert om steeds meer te leren, te groeien en nieuwe kansen te vinden: verliefde stelletjes, mooie berglandschappen, gezellige families, prachtige gezichten, sneeuwvlokken, een zonsondergang of de oranje kleur van herfstbladeren. Deze momenten deel ik heel graag met je in mijn foto’s.

Mijn favoriete bruiloften zijn in het bos, een mooie tuin of een industrieel gebouw. Ik vind het fantastisch om een liefdesverhaal mee te maken tijdens een bruiloft. Daarnaast vind ik het ook super leuk om mensen te portretteren, ergens in de natuur, of gewoon met een simpele achtergrond. Ik zoek hierin altijd naar het verhaal in mensen en dit probeer ik te doen door een connectie te maken met de mensen die ik op de foto zet. Ik vind het dus heel belangrijk dat er een klik is en dat mijn 'modellen' zich op hun gemak voelen. Zo ontstaan de mooiste foto's die een glimlach op mijn gezicht toveren.

"Fotograferen heeft een hele mooie, unieke wereld voor me geopend waarin ik al zoveel heb gezien en geleerd."

Over Claudia

Hey! Wat leuk dat je me beter wil leren kennen. Ik ben een 23-jarige enthousiaste en vrolijke fotografe en student journalistiek uit Dordrecht. Mijn hart gaat sneller kloppen van mijn lieve man Pieter, boswandelingen in het avondzonnetje en een bos bloemen. Oh, en natuurlijk van mooie foto's. Een foto waarop je liefde ziet, blijdschap, vriendschap, of een prachtige zonsondergang.

 

Het is mijn grote droom om moeder te worden. Samen van het leven genieten met Pieter in een gezellig huisje (met moestuin) en de mooiste plekken zien op aarde. De schepping is het grootste cadeau dat we hebben gekregen en als fotograaf geniet ik ontzettend veel van de natuur om me heen.

Een foto vertelt een verhaal. Ik ben daarom altijd op zoek naar het mooiste beeld, het mooiste verhaal. Rauwe natuur, bohemian, creatief, eerlijk, avontuurlijk: het beste wat ik eruit kan halen. Als de foto's in mijn portfolio je blij maken, weet ik zeker dat we een goede match zijn. Wil je een fotoshoot boeken of heb je een vraag? Dan kun je hieronder contact met me opnemen, of mailen naar claudiaverloop@gmail.com

Liefs, Claudia 

 

Contact

Claudia Verloop

Krommedijk 157

3312LD Dordrecht

Nederland 

KvK: 69703779

Btw-nummer: NL002374592B76

© 2020 by Claudia Verloop

claudiaverloop@gmail.com

Dordrecht, The Netherlands