Claudia Verloop Fotografie - pluktuin-11

Pluktuin Excursie

Zelf een boeket plukken terwijl je op de foto wordt gezet door Claudia Verloop Fotografie in de pluktuin van Dordrecht

Excursie naar de pluktuin

UITVERKOCHT IN 2020

Datums in 2021 volgen

Bloemen plukken in de pluktuin. Het is voor mij een favoriet uitje. Ik droom er al een tijdje van om deze liefde met andere 'bloemenmeisjes' te delen. En die droom komt nu uit!

In augustus organiseerde ik de pluktuin excursie voor het eerst en dit was een groot succes. Daarom heb ik besloten om een tweede editie te organiseren in september.

Je plukt je eigen boeket bloemen in de pluktuin in Dordrecht én ondertussen loop ik rond om foto's te maken. Niet geposeerd, maar fijn en spontaan. Precies zoals jij heerlijk geniet van de kleurrijke bloemen om je heen! Vrijdag 11 september is het zo ver! De excursie is in de avond, zodat er geen hard zonlicht te zien is in de foto's. De pluktuin is normaal alleen op zaterdag overdag te bezoeken, maar speciaal voor dit event wordt de pluktuin afgehuurd. Zo kunnen we genieten van de rust. Ben jij erbij? Het event gaat door bij een minimum van acht deelnemers.

Claudia Verloop Fotografie - pluktuin ex

Waar - Pluktuin in Dordrecht

Kromme Zandweg 73, 3319 LC Dordrecht

Wanneer - vrijdagavond 11 september. Reserveer je agenda tussen 18:00 en 20:00. Op dit tijdstip gaat de zon onder. De exacte tijd krijg je nog in de mailbox!

Afhangend van het aantal deelnemers worden er twee groepen gemaakt. Heb je met iemand afgesproken? Laat dit achter in de opmerkingen in je winkelmandje. Dan zorg ik dat jullie op dezelfde tijd in het veld zijn. Je bent sowieso 35 minuten in de pluktuin om bloemen te plukken en om op de foto te gaan. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de coronamaatregelen. 

Je krijgt - Een bos zelfgeplukte bloemen uit de pluktuin. Dit is een bos zoals hiernaast is afgebeeld. Wil je meerdere bossen, of een grote bos? Dan kost dit vijf euro extra. En natuurlijk: foto's! De foto's die ik maak, komen in een online galerij waar je ze kunt downloaden in hoge resolutie. Wil je samen met iemand op de foto dan kan dat ook. Let op: het zijn geen uitgebreide fotoshoots zodat de prijs laag kan blijven. Een fotoshoot kost normaal gesproken €249,- en met dit event hoop ik jou voor minder een heel toffe ervaring te geven + mooie foto's! Je kunt ongeveer drie tot vijf foto's verwachten waar jij op staat. Dit zijn dus spontane foto's, maar als mijn fotografenhart sneller gaat kloppen van een bepaalde pose, vraag ik je misschien om even te 'poseren'. Voor dit event wordt de pluktuin gehuurd, dus er zullen geen andere bezoekers aanwezig zijn.

Investering - €49,95 per ticket

Voor wie?

Voor iedereen die gek is op bloemen en het leuk vindt om tussen de kleurrijke bloemen op de foto te worden gezet. Je ontmoet andere bloemenliefhebbers maar je mag natuurlijk ook samen met een vriendin, dochter, tante, oma etc. komen.

 

Let er wel op dat er beperkt plek is, dus wacht niet te lang met het kopen van je tickets. Heb je vragen? Stuur me gerust een mailtje naar claudiaverloop@gmail.com

FAQ

- Is er drinken aanwezig? 

Er zullen wat tappen met water (met citroen of munt) klaar staan, zodat je een drankje kunt pakken. Neem ook gerust zelf een flesje water mee als het warm is :)

Wat als het regent?

Dan wordt de pluktuin excursie verzet. Mocht je op de nieuwe datum niet kunnen, dan krijg je de betaling terug. Als er een beetje regen valt, trekken we de regenjas en laarzen aan!

- Is de locatie goed bereikbaar?

Ja! Je kunt er makkelijk met de auto komen. Met het openbaar vervoer neem je vanaf het station in Dordrecht stadsbus 5 richting Stadspolders. Vanaf de bushalte 'Recklinghausenweg Dordrecht' is het dan nog zo'n vijf tot tien minuten lopen. Deze bus rijdt minimaal ieder half uur.

- Wat mag ik met de foto's doen?

Je mag foto's gebruiken op jouw social media en je mag ze in privésfeer afdrukken. Deze foto's mag je uiteraard niet verkopen aan een derde, of commercieel laten gebruiken door andere partijen. Hiervoor moet je toestemming vragen aan Claudia Verloop Fotografie.

- Krijg ik mijn geld terug als ik afzeg?

Nee, maar je mag je ticket uiteraard wel zelf doorverkopen. Lukt dit niet, dan wordt je ticket omgezet in tegoed dat je kunt gebruiken bij het boeken van een fotoshoot bij Claudia Verloop Fotografie.

Claudia Verloop Fotografie - pluktuin ex
Vragen?

Dank je wel! Je ontvangt binnen drie werkdagen een reactie.