Een winterse dag die ik eigenlijk zelden meemaak. Het landschap wordt langzaam wit en de kriebels om al het moois te fotograferen, voel ik in mijn buik.
Ik woon in Ede, waar ik binnen vijf minuten mijn voeten op de zachte bosgrond kan zetten. Bij iedere stap voel ik de sneeuw onder mijn voeten en als ik achterom kijk, zie ik een pad met voetstappen die ik maakte. Samen met mijn huisgenootjes Mathanja en Danielle loop ik steeds verder het bos in. De bladeren zijn nog een klein beetje zichtbaar en ze zorgen voor een oranje kleur tussen de witte sneeuw.
De kou voel ik bijna niet meer als ik mijn camera pak om foto's te maken. 'Wat is dit prachtig', denk ik bij iedere klik.
Ondanks de kou kan ik zo nu en dan heel erg genieten van het winterse landschap. Dikke laarzen aan, muts op en gaan! Ik vroeg de meiden om een sneeuwballengevecht voor de foto: 'natuurlijk!' 
Geniet hieronder van de foto's die ik maakte tijdens de dag die de winter in al haar schoonheid typeerde. En pak er vooral een lekker  warme kop thee bij!

© 2020 by Claudia Verloop

claudiaverloop@gmail.com

Dordrecht, The Netherlands