Mijn Werkwijze

We beginnen het avontuur met contact via de mail. Jullie kunnen vragen stellen, advies vragen, we bespreken de prijs en plannen een kennismakingsgesprek. En ik vraag jullie hoe jullie dag eruit gaat zien en wat jullie ideeën zijn. Vervolgens stuur ik een offerte waarin alles zwart op wit staat. Als jullie akkoord gaan met de offerte en de algemene voorwaarden, is het officieel: ik ben fotograaf op jullie dag! 

Het is mogelijk om een loveshoot met korting te boeken. Dit is bijvoorbeeld leuk voor jullie trouwkaart, of gewoon om het vastleggen van jullie liefde vast een klein voorproefje te geven.

Na de bruiloft ontvangen jullie:

- Binnen 3 dagen de eerste preview

- Binnen 14 dagen een online gallary met ongeveer 20 foto's

- Jullie uiteindelijke selectie foto's binnen 10 weken op een usb stick, geleverd in een mooi pakketje, zoals je hiernaast ziet.

Ik snap dat jullie graag willen weten wat het kostenplaatje is. Dit hangt af van het aantal uren die jullie graag gefotografeerd willen hebben. Om een indicatie te geven: voor 6 uur fotografie betaal je 700 euro (excl. eventuele reiskosten). Voor uitgebreidere informatie over de mogelijkheden mag je hieronder contact met me opnemen. 

Handig om te weten:

Ik ben nog niet in het bezit van een rijbewijs. Een oplossing is dat ik meerijd met de ceremoniemeester of één van jullie andere gasten. Ik ben landelijk inzetbaar, maar focus me vooral op de omgeving Dordrecht/Alblasserwaard en de omgeving Ede. 

Per maand fotografeer ik maximaal één bruiloft. Zo blijft het goed te combineren met mijn studie en stage. 

© 2020 by Claudia Verloop

claudiaverloop@gmail.com